Szponzorált tartalom

2021.12.17. 13:03

A Krones idén három szervezet karácsonyát is támogatja

A dolgozói összefogás eredményeként mintegy száz csomag ajándék gyűlt össze.

Forrás: Krones Hungary Kft.

Három szervezet karácsonyát is támogatja idén a Krones Hungary: a dolgozók cipősdoboz-ajándékokat, élelmiszercsomagokat, tisztítószereket és ruhákat is gyűjtöttek.

Idén is nagy sikerrel és rengeteg adománnyal zárult a debreceni Krones Hungary karácsonyi gyűjtése. Az adventi időszakban zajlott kampány keretében az országos Cipősdoboz Akcióhoz, valamint a Debreceni Karitatív Testület gyűjtéséhez csatlakozva számos család és gyermek karácsonyához járult hozzá a német vállalat, de az Angyalliget Közhasznú Alapítvány lakói és dolgozói számára is jutott karácsonyi ajándék.

Forrás: Krones Hungary Kft.

Az országos Cipősdoboz Akcióhoz már második alkalommal csatlakozott hivatalos gyűjtőpontként a Krones Hungary: a gyárépületük recepciójánál elhelyezett karácsonyfa alatt a dolgozói és partneri felajánlásokat várták, belvárosi Karrier Központjukban pedig a lakosság adományait gyűjtötték. A 2020-as siker után 2021-ben is közel 70 cipősdoboz méretű ajándékcsomag gyűlt össze, amivel a Krones Hungary ismét a város egyik legsikeresebb gyűjtőpontja lett.

 

A második kezdeményezést a Debreceni Karitatív Testület indította, ennek keretében a rászoruló családok részére gyűjtöttek tartós élelmiszereket, tisztító-, illetve tisztálkodószereket. A gyűjtés eredményeként 2021-ben is több mint egytucat csomagot tudtak átadni a szervezet képviselőinek.

Forrás: Krones Hungary Kft.

A harmadik támogatott szervezet a balmazújvárosi Angyalliget Közhasznú Alapítvány az Autisták Lakóotthonáért, akiknél a nyári együttműködést követően ezúttal mákos és diós bejgli, illetve szaloncukor került az ünnepi asztalra a Krones Hungary jóvoltából.

 

A Krones Hungary a munkatársai által gyűjtött csomagokon túl természetesen vállalati szinten is hozzájárult mind a cipősdoboz-ajándékok, mind az élelmiszercsomagok számának gyarapításához. 

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden érintett kolléga és partner hozzájárulását az adománygyűjtés eredményességéhez!

– hangsúlyozta közleményében a vállalat.

 

Krones AG

 

Az 1951-ben alapított Krones AG elsősorban italt és folyékony élelmiszeripari termékeket előállító üzemek számára tervez, fejleszt és gyárt egyedi gépeket, gépsorokat, sőt akár kulcsrakész üzemeket – mindezt teljes körű IT és logisztikai megoldásokkal, valamint élettartam-szervizszolgáltatással támogatva. Berendezéseik naponta palackok, dobozok és üvegek millióit dolgozzák fel a világ több mint százötven országában, elsősorban sörgyárakban, üdítőital-gyárakban, illetve a kozmetikai, gyógyszer- és vegyiparban. 

A világon minden negyedik, Európában minden második palack Krones gépek segítségével készül.

Krones Hungary Kft.

 

A Krones első Németországon kívüli európai egységeként szolgáló debreceni üzemében 2019-ben indult a termelés. A Déli Ipari Park első beruházásaként, mintegy 15 milliárd forint értékű zöldmezős projekt keretében felépült telephelyen a legújabb technológiával folyik az egyedi gépek és rendszerek előállítása, elsősorban a vállalat európai partnerei számára. A 40 ezer négyzetméteres gyártócsarnok mellett egy mintegy 5 ezer négyzetméteres, négyszintes irodaépület is létesült, ahol a támogató és adminisztratív funkciók mellett a mérnöki és minőségellenőrzési folyamatok is helyet kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!