PR-cikk

2021.12.21. 10:20

Rendkívül sikeres évet zár a Mandiner – díjjal jutalmazták munkatársaik odaadó munkáját

Az informatikai támadások és a Facebook cenzúrája ellenére is dinamikusan növekszik a Mandiner, a lap évzáró ünnepségén díjat vehettek át a 2021-es évben legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtott munkatársaik.

Az informatikai támadások és a Facebook cenzúrája ellenére is dinamikusan növekszik a Mandiner

A Google Analytics adatai szerint 

az év második félévében, június 30. és december 15. között már 7 825 038 felhasználót köszönhettünk oldalunkon, akik 95 470 508 oldalmegtekintéssel tisztelték meg portálunk,

továbbá dinamikusan növekszik nyomtatott hetilapunk előfizetőinek száma is. Köszönjük minden olvasónkak ezt a rendkívüli és mérhetetlenül megtisztelő figyelmet! - olvasható a portálon.

Olvasóik mellet munkatársaiknak is hálásak

A Mandiner hangsúlyozta: a fent említett nehézségeken túl a koronavírus-járvány is kihívásokat állított a lap működése elé, azonban munkatársaiknak ez sem szegte kedvét. Odaadó, áldozatos munkájuk elismeréseként a lap vezetése három díjat alapított:

  • Aranytoll díj
  • Év hírszerkesztője díj
  • Szerkesztőség „lelke” díj

Az Aranytoll díjat a Mandiner olyan szerzője kaphatja, aki a mandiner.hu és/vagy a Mandiner hetilapba írt írásaival, valamint példamutató hozzáállásával, munkabírásával és cikkeinek olvasottságával kiemelkedően hozzájárult a Mandiner népszerűsítéséhez, növekedéséhez az adott évben.

Az Év hírszerkesztője díjat a Mandiner olyan hírszerkesztő munkatársa kaphatja, aki az általa írt/szemlézett cikkek mennyiségével, minőségével, példamutató hozzáállásával, munkabírásával és cikkeinek olvasottságával kiemelkedően hozzájárult a Mandiner népszerűsítéséhez, növekedéséhez az adott évben.

A Szerkesztőség „lelke” díjat a Mandiner olyan munkatársa kaphatja, aki példamutató hozzáállásával, munkabírásával és szervezőkészségével kiemelkedően hozzájárult a Mandiner népszerűsítéséhez, növekedéséhez az adott évben.

A Mandiner díjazottai 2021-ben

Az Aranytoll díjat 2021-ben Szalai Laura, a Mandiner hetilap főszerkesztő-helyettese, az Év hírszerkesztője díjat 2021-ben Forisek Ádám, valamint Görög Álmos, a Mandiner két legeredményesebb hírszerkesztője, míg a A Szerkesztőség „lelke” díjat 2021-ben Valahovits Szilvia, a Mandiner operatív részlegének munkatársa érdemelte ki. Köszönjük munkájukat! - írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában