PR cikk

2012.07.03. 14:40

Piros-fehérben pompázott az első Debreceni LOKI Focigála

<strong>Június utolsó, perzselően napfényes szombatján egy fantasztikus és nem kevésbé mozgalmas program várta a focirajongókat és a sportbarátokat az Erdőspuszta Club Hotel**** Arbo Tanyáján, amely – hagyományteremtő szándékkal – először adott otthont az I. Debreceni LOKI Focigála &amp; Családi Juniálisnak.</strong> <strong>

Június utolsó, perzselően napfényes szombatján egy fantasztikus és nem kevésbé mozgalmas program várta a focirajongókat és a sportbarátokat az Erdőspuszta Club Hotel**** Arbo Tanyáján, amely – hagyományteremtő szándékkal – először adott otthont az I. Debreceni LOKI Focigála & Családi Juniálisnak.

Június 30-án volt minden Erdőspusztán, ami a jó focihoz kell: kiváló sportemberek, igazságos bíró, hűséges szurkolók, sörsátor, bográcsban főtt tanyasi ínyencségek, gyerekprogramok. Az egész napos nagyszabású „foci juniális” keretében felavatásra került az Arbo Lovas Tanya európai színvonalú, téliesíthető, kispályás műfüves focipályája, amely szeptemberben nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, továbbá a focigála névadója, a Hajdú-bihari Napló nyilvánosságra hozta, hogy olvasói kit választottak meg a 2012-es év Futballkirályának.

 

 

A focigálán pályára léptek és összemérték tudásukat: a DVSC Öregfiúk, a Debreceni Önkormányzat, az Alföld Tv, a budapesti Sport TV, közönség csapatként a Létai-Huszti Hús Kft. képviselői és természetesen a házigazda, az Erdőspuszta Club Hotel**** (Debreceni Vállalkozók) csapata. A nap fénypontja és egyben kiemelt eseménye a magyar bajnok DVSC-TEVA „látványos” helyszínre érkezése volt, hiszen a nagycsapat tagjai stílusosan piros-fehérben tették tiszteletüket a rendezvényen. Szakály Péterrel, Varga Józseffel, Dombi Tiborral, Sidibével és népszerű sportoló társaikkal, valamint a szakmai stábbal a focigálán testközelben is találkozhattak a vendégek egy közös fotó, egy szurkolói beszélgetés vagy akár egy autogram erejéig.

 

 

Az I. Debreceni LOKI Focigála kupagyőztese egy igen szoros versengésben, 3:2 gólarányban – talán nem kis meglepetésre – a DVSC Öregfiúk csapata lett, míg a képzeletbeli dobogó második fokára a közönség csapatként regisztrált Létai-Huszti Hús Kft. állhatott fel. A focigála bronzérmét a Debreceni Önkormányzat formációja vihette haza. A sporteseményen több díj is kiosztásra került, a nyertes csapatnak, a DVSC Öregfiúknak a kupát Pajna Zoltán, Debrecen város alpolgármestere, míg az okleveleket Szilágyi Sándor, a DVSC Futball Szervező Zrt. cégvezetője adta át. A gála legjobb kapusa Szél Tamás (Sport Tv), legjobb góllövője Barát Roland (Létai-Huszti Hús Kft.), míg legjobb mezőnyjátékosa Kerekes Zsombor (DVSC Öregfiúk) lett. Debrecen Város különdíját, egy fényesen csillogó kupát Pajna Zoltán a Sport TV csapatának ítélte oda és adta át. Elismerés illeti a focigála hivatalos játékvezetőjét, Szabó Imrét is, aki dacolva az „afrikai hőséggel” igazságosan és szabályszerűen vezette végig az egymást fűzérben követő mérkőzéseket. A focigálát megtisztelte jelenlétével és játékvezetői ellenőri szerepet vállalt a világ legjobb játékvezetőjének négyszer megválasztott, 2008-ban nemzetközi szinten minden idők 4. legjobb bírájának rangsorolt Puhl Sándor.

Természetesen a szervezők gondoskodtak az ideérkezők maximális kiszolgálásáról is, így sörsátor, bográcsban készült hamisítatlan tanyasi ételek várták az ínyenceket, míg a gyerekekkel érkező családoknak Kids Club - kézműves foglalkoztató, rajz- és versíró verseny - ovifoci, állatsimogató, ugrálóvár, lufibohóc és az elmaradhatatlan arcfestés kínált élményeket a tanya területén, míg a felnőtteket színes lovas programok - lovaglás, pusztakocsikázás, hintózás – valamint csikós és díjugrató bemutató várta.

Nyereményekben is bővelkedett az I. Debreceni Loki Focigála, hiszen az a legszerencsésebb vendég, aki a helyszínen a rendezvény névadója, a Hajdú-bihari Napló standjánál regisztrált, és a sorsoláson nyert, az Erdőspuszta Club Hotel**** Fenyves Vendéglőjében együtt vacsorázhat a LOKI egyik legnépszerűbb játékosával, Dombi Tiborral, míg médiapartnerünk, a Rádió1 a helyszínen regisztráló hűséges hallgatói között egy, a bajnok-csapat által frissen dedikált focilabdát és mezt sorsolt ki a gála legvégén. Jövőre találkozzunk ugyanekkor, ugyanitt! Addig is HAJRÁ LOKI!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!