PR cikk

2008.10.07. 16:11

Aranyhalak várják haza Csányi Sándort a Malomdomb Lakókertben

<p>A kert otthonunkba hozza a természetet – szokták mondani, ezt vallja Csányi Sándor színész is, akinek a kertészkedésből is sikerült kihoznia a maximumot. <dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Aranyhalak_v_rj_k_haza_Cs_nyi_S_ndort_2008_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Aranyhalak várják haza Csányi Sándort 2008.09.07." /></a></dia></p>

A színész sok munka árán valósította meg régi álmát: tavacska, aranyhalak és naponta visszatérő madarak várják, amikor kilép a XVI. kerületi Malomdomb Lakókertben található nappalijából.

Kertem mindössze 70 négyzetméteres, tehát füves focipályát nem tervezhettem. Így ahelyett, hogy a befüvesítéssel, nyírással, locsolással bajlódnék úgy döntöttem, legyen inkább egy kicsit zsúfoltabb, izgalmasabb a tájkép.” A színész ezért kis tavat ásott, szökőkutat helyezett üzembe, majd a vizes területet náddal, fákkal kerítette be.

„Nem tartom magam a feng shui követőjének, de mégis jó az, ha minden elemből van az ember körül. Szeretem a víz látványát” –mondja a színész.

A malomdombi gyerekek nagy örömére még aranyhalak is élnek a kis tóban. „Gyakori, hogy a gyerekek átjönnek etetni. „Ha ez így megy tovább, akkorára nő a 30 aranyhal, hogy hamarosan kinövik a tavat” – meséli Sándor.

„Szép időben elég csak kiülnöm a kertbe, s igazán kikapcsol a nyugalom, amit ez a kis darabka kert tud nyújtani” – tette hozzá a Rokonok, az SOS szerelem és a Csak szex és más semmi sztárja.

További információ:
Schenk Andrea
[email protected]
06-20-530-3396

Zádori Zoltán
[email protected]
06-30-261-4505

Elephant Holding céginformáció:

 Az Elephant Holding Zrt. élvonalba tartozó, ingatlanfejlesztéssel foglalkozó innovatív cégcsoport. Rugalmas fizetési ütemezéssel, biztos banki hátérrel kínál kiváló minőségű lakásokat, elérhető áron. „Hosszú távon gondolkozunk, célunk, hogy Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő cégét hozzuk létre.”

Ezek is érdekelhetik