Rossz pénz nem vész el

2023.05.22. 19:38

Most Karácsony közelében bukkant fel Márki-Zay Péter egykori kampányguruja

Az állítólag forráshiánnyal küzdő fővárosnál, legalábbis annak egyik cégénél bukkant fel Márki-Zay Péter kormányfőjelölt, Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt egykori kampányfőnöke, Zaránd Péter – értesült a Mandiner.

Kacsoh Dániel

Zaránd Péter, Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt kampányfőnöke (k) plakátokat tesz le a zuglói polgármesteri hivatal portáján a "Sétáló Budapest" (azaz az Állampolgárok a Centrumban Egyesület) sajtótájékoztatóján, amelyet Kampányszemét - vissza a feladónak címmel tartottak a hivatal előtt 2019. október 10-én

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Karácsony összekötötte a sorsát a szocialistákkal, a parkolási maffiával, a korrupcióval és a kokainnal – mondta korábban az a Zaránd Péter, aki most egy fővárosi cégnek dolgozik nettó 5,4 millióért.

Zaránd Péter
Zaránd Péter, Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt kampányfőnöke (elöl) beszél a "Sétáló Budapest" (azaz az Állampolgárok a Centrumban Egyesület) sajtótájékoztatóján, amelyet Kampányszemét - vissza a feladónak címmel tartottak a zuglói polgármesteri hivatal előtt 2019. október 10-én
Fotó: Balogh Zoltán / Forrás: MTI

A volt kampányfőnök a 2010-es évek közepe óta aktív a magyar közéletben, de csupán egy sikeres kampány köthető a nevéhez: mégpedig a NOlimpia.

A Mandiner által kiszúrt megbízási szerződés szerint a kampánystratéga a Budapest Párbeszéd konzultációs és edukációs kampány előkészítésében és támogatásában vesz részt idén mint szakértő. A 2020. november 1-től működő, Budapest Brand Nonprofit Kft.-vel kötött kontraktus 2023. január elsején lépett hatályba; a szerződés teljesítése idén december 31-ig tart, amelynek értéke nettó 5,4 millió forint.

A Mandiner levélben kereste a Budapest Brandet, hogy mondják el, mit takar pontosan a konzultációs és edukációs kampányban végzett szakértői tevékenység; s hogy miért éppen Zaránd Péterre esett a választásuk. Amint reagálnak, frissítjük a cikkünket.
Ez a fővárosi céggel kötött kontraktus annak fényében is érdekes, hogy Zaránd még Puzsér Róbert kampányfőnökeként ezt nyilatkozta: a baloldali jelölt riválisával szembeni lejárató kampánya megengedhetetlen: 

Karácsony Gergely összekötötte a sorsát a szocialistákkal, a parkolási maffiával, a korrupcióval és a kokainnal.

A teljes cikk ITT olvasható el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában