Bevándorláspolitika

2023.03.06. 09:44

Magyarország lesz a keresztények menedékhelye?

A Numbeo életszínvonal-rangsora szerint Franciaország tíz hellyel előzi meg hazánkat, ugyanakkor a biztonságosság alapján Magyarország jóval több pontot ért el, mint Franciaország.

Szelfiző turisták, az Erzsébet hídon 2023. február 5-én

Forrás: MTVA/Bizományosi

Fotó: Faludi Imre

A Nova24tv.si. hírportál emlékeztetett arra is: Orbán Viktor többször kijelentette, hogy a keresztények a jövőben menekülni fognak Nyugatról Magyarországra.

A szigorú bevándorláspolitikával rendelkező Magyarország Kelet-Európa biztonságosabb országai közé tartozik és sokkal biztonságosabb Franciaországnál – írta meg a Nova24tv.si. alapján a Mandiner.

A szlovén hírportál emlékeztetett arra is, hogy Orbán Viktor korábban többször kijelentette, a keresztények a jövőben menekülni fognak Nyugatról Magyarországra, aminek oka a muszlim bevándorlás lesz. 

A Nova24tv.si közölte, hogy a Numbeo életszínvonal-rangsora szerint Franciaország a 30., Magyarország a 40. helyet foglalja el, ami ugyanakkor nem árul el mindent. A biztonsági index elemzése ugyanis azt mutatja, hogy Franciaország csak 44,7 pontot ért el, ezzel szemben Magyarország 66,1 pontot.

A teljes cikket itt olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában