Célkeresztben

2022.12.12. 14:47

Lerántja a leplet a dollármédiáról a Megafon

Nem nyugszik sem a dollárbaloldal, sem a dollármédia, és még csak most jön a java – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Kovács István, a Megafon Központ alapítója.

Soros György a World Economic Forumon Davosban 2022. május 24-én

Forrás: AFP

Fotó: Fabrice Coffrini

Célkeresztben vagyunk, a dollárbaloldal és a dollármédia is megy előre, ezért mi sem állhatunk le, és mindenkire szükség van – jelentette ki Kovács István a Magyar Nemzetnek. A Megafon Központ alapítója kifejtette, az a befolyásolási kísérlet a magyarországi választásokon, ami az amerikai demokrata körökből és a Soros György neve által fémjelzett Nyílt Társadalom Alapítványokból jön, csak most kezd igazából körvonalazódni.

Még keményebb kiállás

A Megafon alapítója hangsúlyozta: azt láthatjuk, hogy most már nemcsak a pártokat pénzeli ez a bizonyos hatalom dollárokkal, hanem közvetlenül a médiát és annak különböző projektjeit is. – Talán nekünk, megafonosoknak a legszembeötlőbb a Telex akadémiája, ahol nem lehet nem észrevenni a hasonlóságot két intézmény között. Velük ellentétben a Megafon egy alulról jövő, magyar kezdeményezés, ami a magyar emberek érdekeit szolgálja – hasonlította össze a két médiumot.

Kiemelte: a Megafon nem egy politikai párt, sőt független azoktól szervezetileg és anyagilag is. Felidézte, már az elejétől kezdve rendkívül nagy az érdeklődés, a támogatás és a szeretet, amit a tenni akaró, jobboldali magyaroktól kapnak, és az látszik, hogy ugyanez a másik oldalon nincs meg magától, csak akkor, ha külföldről szervezik meg.

Sokat kell beszélni a dollárbaloldal és a dollármédia viselt dolgairól – emelte ki Bohár Dániel riporter, a Megafon egyik legismertebb véleményvezére. Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy a saját állításukkal ellentétben ők egyáltalán nem független-objektívek, hanem a legdurvább balliberális propagandát visszhangozzák minden témában – hangsúlyozta.

Rámutatott arra a különbségre is, hogy amíg a baloldali sajtó a független-objektív álca mögé rejtőzik, a megafonosok nyílt sisakkal vállalják, amit gondolnak. – Mi nem kertelünk, nem mismásolunk, hanem keményen elmondjuk a véleményünket és beleállunk a politikai harcba – fogalmazott.

A teljes cikket itt olvashatja el

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában