Valami nincs rendben

2022.06.24. 12:29

Szellemileg leépült, magatehetetlen emberként irányítják Joe Bident saját munkatársai (videó)

A véletlen folytán újságírók is megpillanthatták, milyen súgókártyákat használ az Egyesült Államok elnöke. Joe Biden a legalapvetőbb feladatokra is utasításokat kap.

Korábban a Fehér Ház volt orvosa arról beszélt, hogy az egész ország látja, hogy mentális kognitív problémái már több mint egy éve megmutatkoznak, és a legtöbb ember számára tényleg nem kérdéses, hogy valami nincs rendben vele - írja az Origo.

Joe Biden csütörtökön szakszervezeti vezetőkkel, kormányzókkal és iparági vezetőkkel tárgyalt a Fehér Házban. A találkozó azért maradt emlékezetes, mert az Egyesült Államok elnöke a véletlen folytán megmutatta a fotósoknak, milyen súgókártyákat használ.

Belépsz a Roosevelt Terembe és köszönsz a jelenlévőknek, leülsz a helyedre, röviden beszélsz (2 percben) – többek között ilyenek olvashatóak a kártyán.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Fehér Ház volt orvosa, Ronny Jackson az Ukrajna elleni orosz támadásra reagálva arra figyelmeztetett, hogy Joe Biden kognitívan... nem alkalmas arra, hogy most az elnökünk legyen. Ronny Jackson volt az, aki a Fox Business üzleti televíziós csatornában február közepén megerősítette, hogy kognitív teszt kitöltését kéri Joe Biden amerikai elnöktől. Az egész ország látja, hogy mentális kognitív problémái már több mint egy éve megmutatkoznak, és a legtöbb ember számára tényleg nem kérdéses, hogy valami nincs rendben vele – mondta Jackson.

Címkék#Joe Biden

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában