Ország-világ

2021.10.29. 10:51

Márki-Zay Péter folyamatosan Gyurcsány szavait ismételgeti a bevándorlással kapcsolatban

A baloldali előválasztási cirkusz győztese szerint Magyarország lemaradt, sokkal több migránst kell befogadni.

Budapest, 2018. május 1. Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester a Momentum Harcra Magyar! Tüntetés a jövőnkért! címmel szervezett tüntetésén a Kodály köröndön 2018. május 1-jén.

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Márki-Zay Péter, a Gyurcsány Show győztese az elmúlt időszakban egyre gyakrabban hangoztatja, hogy be kell engedni a migránsokat Magyarországra, és szerinte Európában sem a migrációval van probléma, hanem az integrációval – írja az Origo. Márki-Zay szerint Magyarország lemaradt a világtól, mivel nem vagyunk hajlandóak feladni keresztény értékeinket és kultúránkat.

A baloldali politikus azt is beismerte, hogy a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal hatalomra jutása esetén Magyarország befogadóország lenne, vagyis megnyitná a határokat a migránsok előtt.

Márki-Zay Péter nemrég gúnyosan beszélt arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök meg akarja állítani a migránsok beözönlését Magyarországra. A baloldali politikus ismét megmutatta, hogy Gyurcsány Ferenc és Brüsszel terve szerint akarná irányítani az országot, ennek a tervnek pedig az egyik legfőbb eleme a migránsok beengedése.

Mi egy kicsit bezárkóztunk, lemaradtunk, elmaradtunk a világtól. Ez a bezárkózás, ez a nem nyitottság annyi mindenben megnyilvánul

– magyarázta a baloldali politikus. Vagyis Márki-Zay szerint Magyarország lemaradt a világtól, mert nem hajlandó feladni több mint ezeréves keresztény kultúráját.

Az európai – és így a hazai – radikális baloldal célja régóta az Európai Egyesült Államok megalkotása, amely csak úgy érhető el, ha folyamatosan gyengítik, majd a végén teljesen eltiporják a szuverén országokat és a keresztény kultúrát, amelyet a baloldal az egyik legfőbb akadálynak tart.

Márki-Zay visszhangként csupán azt mondja el, amit főnöke, Gyurcsány Ferenc korábban már számtalan alkalommal hangsúlyozott. Gyurcsány egyik üzenete a kormány számára például az volt, hogy „nyissa meg a határokat, engedje őket”. Volt olyan is, hogy a – szerinte – hasznavehetetlen kerítések helyett éppenséggel befogadótáborok építését szorgalmazta:

Én azt gondolom, az a kormány, amelyik tudja, hogy itt százezres menekülthullámra kell felkészülnie, elkezd folyamatosan felkészülni az ő befogadásukra, igen, tisztességes táborokkal (...)

- hangsúlyozta a baloldal vezére.

A baloldali direktíva tehát teljesen világos. Tudják, hogy választásokat csak úgy nyerhetnek, ha kiszolgálják a külföldi érdekeket, vagyis Brüsszelt és az Egyesült Államokat. A migránsok beengedésének folyamatos hangoztatása felér egy hűségesküvel a globalista baloldal számára, és ahhoz sem fér semmi kétség, hogy a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal haladéktalanul eleget fog tenni a kéréseiknek, vagyis annyi migránst fognak beengedni az országba, amennyit csak kérnek tőlük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában