Ország-világ

2021.07.22. 15:56

Karácsony újabb botránya: luxusvillából fenyegeti a gazdagokat (videó)

Az Aktuális! újra megmutatta, milyen képmutató Karácsony Gergely: a gazdagok ellen kampányol, pedig ő is luxus körülmények között szervezkedik.

„Trónfosztást” ígért Karácsony Gergely, amikor tavasszal bejelentette, hogy elindítja a 99 Mozgalmat. A baloldal miniszterelnök-jelöltjének retorikájában fontos szerepet kap a tehetősebbek elleni harc, többször fenyegetőzött már elszámoltatással, váltással. Az Aktuális! rövid videója azonban bemutatja, hogy Karácsony újra képmutatóan viselkedett – írja a Magyar Nemzet. Ahogyan a kampány indítását szülőfaluját, Nyírtasson jelentette be, annak ellenére, hogy egy korábbi interjújában bejelentette: ő Budapesten érzi igazán otthon magát, éppen úgy trükközik most is.

A 99 Mozgalom vezetője ugyanis a „törökbálinti Beverly Hillsen”, vagyis a Tükörhegyen, egy luxusvillában szervezi az eseményeket.

A százmillió fölötti értékű ingatlan egyébként a mozgalom hivatalosan bejegyzett székhelye. Innen készül csapást mérni a gazdagokra Karácsony Gergely.

https://www.facebook.com/watch/?v=959927938195707

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában