Bárki kérdezhet levélben

2020.02.05. 13:02

Kormányszóvivő: februárban elindul a Kormányinfó Plusz

A Kormányinfó Pluszon a legfontosabb kormányzati döntésekről és az embereket leginkább érintő témákról beszélnek majd – jelentette be szerdán közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Budapest, 2020. január 30. Szentkirályi Alexandra kormányszóvívõ a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2020. január 30-án. MTI/Bruzák Noémi

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

A szóvivő rövid videóbejátszásában elmondta:

„Hiszek a minél személyesebb jelenlétben és a minél közvetlenebb kapcsolatban, ezért várom majd a kérdéseket.”

A videóhoz tartozó " target="_blank" rel="noopener noreferrer">bejegyzésből kiderül, hogy Szentkirályi Alexandra a kérdéseket e-mailben a [email protected] vagy levélben a „Kormányinfó Plusz” – Miniszterelnöki Kabinetiroda, 1054 Budapest, Garibaldi utca 2. címen várja.

„A beérkezett kérdéseket feldolgozzuk, és a leginkább közérdeklődésre számot tartókat a hónap vége felé meg is válaszolom majd itt, a Facebook-oldalamon egy videóban”

- ígéri a szóvivő.

Borítókép: Szentkirályi Alexandra kormányszóvívő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2020. január 30-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában