kínos

2019.09.29. 09:11

Pornóvideó szivárgott ki Budaörs balliberális polgármesteréről

Egy titokban rögzített szexvideó kering az interneten Wittinghoff Tamásról, amelyen állítólag egy prostituálttal van. A polgármester nem tagadta a felvétel valódiságát, és arról beszélt, hogy a közzétételt zsarolások előzték meg.

És hogy a családja – mi mást is mondhatna – mellette van. Arról nem beszélt Wittinghoff, hogy morálisan mennyire tartja ezek után magát alkalmasnak a település és az ott élő közösség vezetésére – írja az Origo.

Egy szórólapot dobtak be a budaörsi postaládákba, „Tekintse meg Wittinghoff Tamás bemutatkozó videóját” szöveggel.

A szórólapon egy olyan internetes hivatkozás, valamint egy QR-kód szerepel, amely egy pornóvideó-oldalra irányít, egy 12 perces, titokban rögzített felvételre,

amelyen a budaörsi liberális politikus szerepel egy prostituálttal.

Az eset kapcsán Wittinghoff a 24-nek nyilatkozott, és elmondta, hogy tudott a felvételről, annak közzétételét zsarolások előzték meg. Hozzátette, az ügyben feljelentést tett, hiszen mind a videó rögzítése, mind annak közzététele bűncselekmény.

Később Wittinghoff magyarázkodott az Indexnek, és azt állította, hogy nem prostituált a videón szereplő nő, és lényegét tekintve arról is beszélt, hogy a családját mindez nem zavarja.

Wittinghoff arról viszont nem beszélt, hogy morálisan mennyire tartja ezek után magát alkalmasnak a település és az ott élő közösség vezetésére.

Az ellenzéki sajtó nyilvánvalóan az eltitkolhatatlan ügy élére kívánt állni, és közvetíteni Wittinghoff álláspontját. Nem a baráti polgármester életvitele a probléma az ellenzéki médiumok szerint, hanem csak a felvétel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában