Nőknek

2012.09.26. 10:43

Új szerető, új élvezetek!

Minden férfinak megvan a saját stílusa az ágyban. Minden ízlés kérdése: tetszik vagy nem. Az a legjobb, ha nincsenek túl nagy elvárásaitok egymással szemben az első együttlét során, hanem hagyjátok, hogy sodorjanak magukkal az események, és érezzétek jól magatokat egymás társaságában.

Minden férfinak megvan a saját stílusa az ágyban. Minden ízlés kérdése: tetszik vagy nem. Az a legjobb, ha nincsenek túl nagy elvárásaitok egymással szemben az első együttlét során, hanem hagyjátok, hogy sodorjanak magukkal az események, és érezzétek jól magatokat egymás társaságában.

Fontos, hogy megtudd, mit szeret az új párod, és mit nem, ha szexről van szó.

Attól, hogy az exed imádta, ha turkáltál a hajában, nem biztos, hogy ezt az aktuális pasid is értékelni fogja. Ne próbálkozz, amíg nem vagy biztos benne, hogy szereti. Egy új partnerrel a szex nagyon kevés esetben jó, úgyhogy ne ítélkezz az első együttlét után, ha az nem éppen úgy sikerült, ahogy azt te vártad. Időbe telik, amíg megismeritek egymást, de meglátod, megtaláljátok majd a közös hangot.

Mire figyelj?

Attól, hogy kiolvastad a Kámaszútrát, és szinte minden pozíciót ismersz, nem kell ezzel dicsekedned az első estén. Ne játszd ki minden kártyádat, tartogass máskorra is meglepetéseket. Lehet, megijeszted és arra ébredsz, hogy afelől érdeklődik, hány szexuális partnered volt előtte. Viselkedj inkább természetesen és lazíts. Ne akard eljátszani a pornószínésznő szerepét, csak azért, hogy lenyűgözd. Ha könnyelmű nőcskének tart, nem fogja neked adni a szívét.

Az új pasiddal töltött első éjszaka aranyszabálya az, hogy figyeljetek egymás jelzéseire, attól függetlenül, hogy azok negatívak vagy pozitívak.

Sajnos a legtöbb nő partnere kezébe adja a gyeplőt és ha az együttlét nem nyújt élvezetet számára, bízik abban, hogy a férfi majd magától rájön, és taktikát változtat. Sajnos, ez nem garantált. Sőt!

Milyen pozíciót válassz az első éjszakán?

Felmérések szerint az első éjszakára a misszionárius-póz a legkényelmesebb. Ezzel biztosan nem hibázhatsz.

Sok nő kényelmetlenül érzi magát, ha első éjszaka ő kerül fölülre. Ha azonban te ajánlasz egy pozíciót, lehet túl „tapasztaltnak” tart majd. Úgyhogy először maradjatok a hagyományos póznál, és ha ez beválik, lesz még időtők egyebekkel is kísérletezni. Amikor sikerül levetkőzni gátlásaitokat, a szerepjátékok vezetnek a legnagyobb élvezetekhez a szex során. De ehhez tudnod kell kérni.

Hidd el, a férfiak utálják a felfújható guminőket az ágyban. Tehát ne feküdj ott tétlenül, lógó karokkal és várd, hogy a Menny a földre szálljon. Neked is be kell kapcsolódnod a szexbe, tenned kell azért, hogy élvezd, és hogy ő is élvezze a szexet. Hidd el, egy kis mozgás nem ronthat el semmit az ágyban: válts pozíciót, simogasd, csókold, éreztesd vele, hogy kívánod.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!