Hertha BSC

2021.11.05. 13:50

A sportigazgató nem menesztette Dárdait, mert stabilitásra van szükség

A Bayern München elleni 0-5 után a feldúlt magyar tréner közvetve felajánlotta a lemondását.

Lipcse, 2021. október 22. Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetõedzõje csapatának az RB Leipzig ellen a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkõzése elõtt, 2021. szeptember 25-én Lipcsében. MTI/EPA/Filip Singer

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Filip Singer

Fredi Bobic, a Hertha BSC sportigazgatója azért nem menesztette a gyenge szezonrajt után Dárdai Pál vezetőedzőt, mert a futballklubnak stabilitásra van szüksége.

„Pál tudta, hogy három vereség és az érzelmi kitörése után elvileg ki kellett volna rúgnom őt. Ezt mégsem tettem meg, mert meg akartam mutatni neki és az egyesületnek, hogy nyugalomra és stabilitásra van szükségünk” – utalt az 50 éves sportvezető arra, hogy a Bayern München elleni 0-5 után a feldúlt magyar tréner közvetve felajánlotta a lemondását.

Bobic a DAZN streaming-szolgáltatónak kifejtette, hogy hasonló érzelmi megnyilvánulásoknak „nem szabad túl gyakran megtörténniük” annak érdekében, hogy ne sérüljön a csapatszellem.

A berlini együttes tíz forduló után a 12. helyen áll a Bundesliga tabelláján.

Forrás: MTI

Borítókép: Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője csapatának az RB Leipzig ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzése előtt, 2021. szeptember 25-én Lipcsében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában