NBA

2021.10.31. 23:06

Chicagóban veszítette el veretlenségét a Utah Jazz

Az együttes a Chicago Bulls otthonában maradt alul 107-99-re.

A Utah Jazz négy győzelem után szombaton elszenvedte első vereségét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2021/22-es idényében, az együttes a Chicago Bulls otthonában maradt alul 107-99-re. Ezzel nincs már veretlen csapat a ligában.

A Bulls a záró negyed közepén már 17 ponttal is vezetett, de a Jazz nagy hajrát nyitott, ellenfelét azonban csak megközelíteni tudta, utolérni már nem. A mérkőzés legeredményesebb játékosaként a chicagóiaktól DeMar DeRozan 32 ponttal zárt. A vendégektől Donovan Mitchell 30 pontot termelt, amelyből 22-t az első félidőben szerzett. A nyugati főcsoportban második Utah Jazz 4/1-es, míg a keleti főcsoportban második Chicago Bulls 5/1-es győzelmi mutatóval várja a folytatást.

Négy negyedet követően 103-103-ra állt a Washington-Boston összecsapás, amely az első ráadásban (6-6) sem dőlt el. A második túlóra során azonban a házigazda már vendége fölé kerekedett (6-3). A Wizardsban Bradley Beal 36 pontot szerzett, társai közül pedig Montrezl Harrell (20 pont, 14 lepattanó) és Kyle Kuzma (17 pont, 17 lepattanó) is dupla duplával zárt.

Megszerezte első győzelmét a ligában a legutóbbi draft első kiválasztottja, Cade Cunningham, aki a Detroit első négy – vesztes – meccséről bokasérülése miatt hiányzott. Cunningham a vendég Orlando 110-103-as legyőzése során azonban még nem játszott főszerepet, közel 19 perc alatt volt ugyan hét lepattanója, de nyolc dobásából mindössze egy volt sikeres, öt triplakísérletéből egy sem.

Hatodik mérkőzésén az ötödik győzelmét aratta a New York Knicks, amely 123-117-re nyert a New Orleans Pelicans vendégeként.

Négy vereség után először győzött a San Antonio, amely a címvédő Milwaukee Bucks otthonában bizonyult jobbnak 102-93-ra. A Spursben 23 pontig jutó Dejounte Murray 16 pontot a negyedik negyedben termelt.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában