bundesliga

2021.09.08. 13:00

Müller már Gulácsiék ellen pályára léphet

Nem súlyos Thomas Müller sérülése, így elképzelhető, hogy a Bayern München csatára már szombaton, a Leipzig elleni rangadón pályára léphet a német labdarúgó-bajnokságban.

31 August 2021, Baden-Wuerttemberg, Stuttgart: Football, national team, training, GAZI Stadium: Thomas Müller in action. The DFB eleven will travel to St. Gallen for the opening match on 01.09.2021 as the third-placed team in the elimination round for the 2022 World Cup. Photo: Tom Weller/dpa (Photo by Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: AFP / DPA / dpa Picture-Alliance

Fotó: Tom Weller

A 31 éves világbajnok múlt hét elején, a német válogatottnál szenvedett combsérülést, emiatt el kellett hagynia a nemzeti együttest, és nem játszhatott a gárda világbajnoki selejtezőin.

„Nem tűnik komolynak a probléma, ezért összességében jó a hangulatom”

- nyilatkozta a Sport Bildnek a csatár, hangsúlyozva, hogy szeretne ott lenni a pályán a lipcseiek elleni találkozón.

A bajnoki címvédő Bayern, valamint a Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot foglalkoztató, legutóbb ezüstérmes Leipzig szombaton 18.30 órától csap össze Lipcsében.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában