copa america

2021.07.07. 13:30

Gabriel Jesus brutális belépője miatt a döntőről is lemarad (videó)

Nem játszhat az argentinok elleni vasárnapi döntőben Gabriel Jesus, a Copa Americán házigazda brazil labdarúgó-válogatott csatára.

Futbol, Chile vs Brasil. Copa America Brasil 2021. El jugador de Chile Eugenio Mena disputa el balon con Gabriel Jesus de Brasil durante el partido por Cuarto de Final de Copa America disputado en el estadio Nilton Santos en Rio de Janeiro, Brasil. 2/07/2021 Pier Giorgio Giavelli /Photosport Football, Chile vs Brazil. Brazil Copa America Championship 2021. Chile 's player Eugenio Mena, battles for the ball against Gabriel Jesus Brazil during the match for quarterfinal of Copa America Championship at Nilton Santos stadium in Rio of Janeiro, Brazil. 24/06/2021 Pier Giorgio Giavelli /Photosport (Photo by PIER GIOGIO GIAVELLI/PHOTOSPORT / PHOTOSPORT / Photosport via AFP)

Forrás: AFP / PHOTOSPORT

Fotó: Pier Giorgio Giavelli

A Manchester City támadóját még a Chile elleni negyeddöntőben állították ki, mert kíméletlenül letalpalta Eugenio Menát. A dél-amerikai szövetség (CONMEBOL) úgy döntött,

a címvédő selecao klasszisát két mérkőzésre tiltja el, az ítélet ellen pedig nem fellebbezhet, ezen kívül ötezer dolláros pénzbüntetést kell fizetnie.

A brutális szabálytalanságot elkövető 24 éves támadó az Instagramon „gratulált” gúnyosan a CONMEBOL döntéséhez, és hasonlóan vélekedett a csapat legnagyobb sztárja, Neymar is.

Ezért szerinte csak egy meccs jár:

A két évvel ezelőtti, Peru ellen 3-1-re megnyert döntőben Gabriel Jesus góllal és gólpasszal vette ki a részét a sikerből. Érdekesség, hogy

amióta Tite a brazilok szövetségi kapitánya – 60 mérkőzés – Jesuson kívül egyetlen játékost sem állítottak ki a csapatból,

ő azonban most már másodszor mehetett idő előtt zuhanyozni.

Forrás: MTI

Borítókép: Jesus azt hitte, hogy a zöld gyep helyett a tatamin van

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában