EL-selejtező

2020.09.24. 23:24

A Standard Liege lesz a Fehérvár ellenfele

A főtáblára jutásért sorra kerülő mérkőzés Belgiumban lesz.

A Standard Liege lesz a MOL Fehérvár FC ellenfele jövő csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének utolsó fordulójában, mivel a belga csapat hosszabbításban 2-1-re legyőzte a vendég Vojvodinát a harmadik körben.

A Liege a második félidő elején ugyan vezetést szerzett büntetőből, de a szerbek a 75. percben egyenlíteni tudtak. A ráadás elején ismét a hazaiak szereztek gólt, minimális előnyüket pedig ezúttal megőrizték a lefújásig.

A Fehérvár elleni, főtáblára jutásért sorra kerülő mérkőzés Belgiumban lesz.

A magyar érdekeltségű csapatok közül kiesett a Piast Gliwice, a Hajduk Split és a DAC is. A lengyel együttes 3-0-ra kapott ki a Köbenhavn otthonában úgy, hogy Vida Kristopher végig a pályán volt.

A horvátok a Galatasaray vendégeként maradtak alul 2-0-ra, Gyurcsó Ádámot a 84. percben cserélték le.

A szlovák bajnokság éllovasa Kalmár Zsolttal és Schäfer Andrással végig a soraiban pedig kiütéses, hétgólos vereséget szenvedett a LASK Linz stadionjában.

A neves csapatok közül a Tottenham Hotspur és az AC Milan is továbbjutott, utóbbiban nemzetközi mérkőzésen először lépett pályára Cesare és Paolo után a harmadik generációs Maldini, Daniel.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában