gyász

2019.08.30. 09:02

Elhunyt Luis Enrique kislánya

Csütörtök este hivatalos közleményben tudatta Luis Enrique, a spanyol labdarúgó-válogatott és a Barcelona korábbi trénere, hogy 9 évesen elhunyt a kislánya.

Spain's coach Luis Enrique looks on before the Euro 2020 group F qualifying football match between Spain and Norway at the Mestalla Stadium in Valencia on March 23, 2019. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Jose Jordan

Az edző 2018 nyarán vállalta el a spanyol nemzeti együttes irányítását, ám idén júniusban személyes okokra hivatkozva lemondott a posztjáról – írta meg a Nemzeti Sport.

A nemzetközi sportsajtó csak találgatott, mi állhat a döntés hátterében, de egészen mostanáig semmi biztosat sem lehetett tudni az okokról. Most viszont Luis Enrique a közösségi oldalán közleményben tudatta a szomorú hírt: 9 esztendős kislánya, Xana az elmúlt öt hónapban csontrákkal küzdött, és csütörtökön elhunyt.

Enrique közleményében köszönetet mondott a diszkrécióért és a megértésért, egyúttal megköszönte a kórháznak, az orvosoknak és a nővéreknek is a segítséget.

„Nagyon fogsz hiányozni, s nem lesz nap, hogy ne gondolnánk rád. Remélem, a jövőben találkozunk még. Te leszel a csillag, ami a családunkat irányítja. Pihenj, Xanita.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!