Életveszély

2022.01.27. 06:32

Sokkoló felvétel: induló vonatra akart felugrani az idős nő a nagyszombati vasútállomáson

A nagymama úgy gondolta, hogy képes lesz felugorni a mozgó szerelvényre. Ekkor történt meg a drámai baleset, aminek több szemtanúja is volt.

Már többször is hallani lehetett olyan meggondolatlan fiatalokról, akik megpróbáltak felugrani egy-egy mozgó járműre. Hétfőn este tíz óra magasságában azonban egy idős asszony próbált felkapaszkodni egy mozgó vonatra.

Élete legrosszabb döntését hozta meg a 73 éves nő, mivel nem járt sikerrel, sőt az élete is veszélybe került, amikor a szerelvény alá zuhant. A drámai pillanatokat a nagyszombati vasútállomás biztonsági kamerái rögzítették, amit ide kattintva tekinthetsz meg.

Fotó: Facebook

Az idős nő szerencséjére a peron alatti területre esett, így a vonat elegendő távolságban haladt el mellette, hogy ne sebesítse meg – írja a Paraméter.

Később sikeresen felhúzták a peronra, majd a rohammentők megvizsgálták az állapotát. A történtek miatt a vonat 30 perces késéssel indult el - szemlézte a cikket a Ripost.

A rendőrség beidézte őt és azt a nőt is, aki segíteni próbált neki felugrani a vonatra. Mindkettőjüket 500 euróig (kb. 180 ezer forint) terjedő pénzbírsággal sújthatják.

Az esetről a videót ITT nézheted meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!