Bulvár-celeb

2023.03.15. 15:00

Borzalmas repülőút: komoly veszélybe került Vajna Timi élete

Nem elég, hogy a turistaosztályon utazott...

Forrás: Instagram

Megdöbbentő videót tett közzé Vajna Tímea 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztorijában. A felvételen az látszik, ahogy a néhai filmmogul, Andy Vajna özvegye épp a turistaosztályon utazik, a gép pedig ijesztő légörvénybe kerül a magasban – írja a Ripost.

Forrás: Instagram

Az őrült Los Angeles-i időjárás ellenére sikerült a landolás, az azonban igencsak meglepő, hogy magángép helyett turistaosztályon utazott, holott a korábbi bejegyzései folyamatosan luxusnyaralásokról és fényűző körülményekről szóltak.

Most valamiért mégis úgy döntött, hogy privát repülő helyett a turistaosztályon utazik, és ezt meg is osztja a követőivel.

Vajna Timi mindennél jobban dolgozik azon, hogy anya lehessen, kétségbeesetten küzd a családért. Még az akupunktúrát is bevetette a siker érdekében. Sokszor beszélt arról követőinek, hogy endometriózisa miatt nehezebb számára a teherbeesés, ráadásul tavaly betöltötte a 40. évét is, ami szintén csökkenti az esélyeit. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!