Hoppá!

2022.02.05. 10:15

Végre kiderült: emiatt hagyta faképnél Meghan Markle és Harry herceg a királyi családot

Noha látszott a páron, hogy nem lesznek a brit uralkodócsalád tradicionális tagjai, mindenkit megdöbbentett, amikor 2020. elején bejelentették: otthagyják II. Erzsébetet és az udvart, és a saját maguk nevében szólalnak fel a nekik fontos ügyekért.

A szociálisan érzékeny házaspár kihátrálása az uralkodórétegből példa nélküli húzás volt, a mögötte húzódó miértek pedig máig szóbeszéd tárgyát képezik - írja a Bors.

 

Christine Ross, a királyi család szakértője tudni véli, melyik lehetett az a pillanat, pontosabban rövidke két perc, amikor Meghan és férje eldöntötte: nem arra az életre vágynak, amit élnek, és változtatniuk kell. 

 

Forrás: AFP

 

Ross úgy véli, ez a fordulópont a pár 2019-es afrikai utazása alatt történt. Ez volt az első út, amit már közösen tettek mint II. Erzsébet képviselői, Fokvárosban pedig a kötelező programjaik közt egyszer csak belefutottak egy fiatalokból álló tánccsoportba az utcán, a hercegné pedig spontán csatlakozott hozzájuk, és láthatóan jól érezte magát. Felszabadultnak.

 

– Visszatekintve ez lehetett az a pont, amikor elhatározták, hogy nem akarnak többé a csillogó hercegi pár lenni. Emberközelibb életre vágytak, táncolni a gyerekekkel, találkozni a közemberekkel – magyarázta a szakértő.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!