Bulvár-celeb

2021.09.05. 15:37

Amerikai diákok úgy döntöttek, hogy macskának azonosítják magukat és az ablakban dorombolnak

Az egyik, a liberális oktatás fellegvárának számító amerikai tankerületben egy osztály diákjai úgy döntöttek, hogy mostantól macskának azonosítják magukat, és nem követik az órákat, hanem inkább az ablakban dorombolnak.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az egyik diák nagymamája arról számolt be, hogy a macskáknak öltözött gyerekek hisztiznek, kaparnak és vakargatást kérnek a többiektől, illetve néha megharapják a társaikat és fújnak rájuk. Ez a nyűgös macskacsoport pedig megnehezítette minden diáknak és iskolai dolgozónak az életét azzal, hogy gyakran az óra közben lefeküdtek az ablakba, és doromboltak – írja a V4NA hírportál.

Az iskola felügyelője azt nyilatkozta, hogy az esetet csak később kommentálják, mert jelenleg el vannak foglalva az általa csak jelmezkérdésként beállított identitásváltó gyerekekkel.

A névtelenséget kérő nagymama elmondta, hogy a macskának öltözés tiltását, és a póráz viselésének tilalmát petícióban kérték a szülők az iskola dolgozóitól. Jelenleg 902 aláírást gyűlt össze, a cél pedig ezer lenne. Az aláírókat arra kérik, hogy a gyermekeik viseljenek sapkát az épületben, ugyanis azt tiltja a szabályzat, míg a póráz és jelmezviselést nem.

Az iskola felügyelője azt mondta, hogy a jelmezek sértik az öltözködési kódexet, és továbbra is kiemelten foglalkoznak a problémával.

A Kentucky állambéli Meade megyei iskolaszövetség szeptember 11-én ülésezik újra, és az aggódó nagymama vezetésével arra kérik a szülőket, hogy jelenjenek meg, és vessenek véget együtt a szőrös problémának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!