Bulvár-celeb

2021.07.07. 17:28

Nyögésektől hangos a vidék: nem tudnak aludni a hancúrozó pároktól a falubeliek

Egy szexfesztivál miatt képtelenek kialudni magukat a helybeliek.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Swingathon néven szexfesztivált rendeztek Lincolnshire-ben. Több, mint 400-an jelentkeztek az örömünnepre, a helyiek azonban nem kirobbanó örömmel fogadták a hírt. Több bejelentés is érkezett a rendőrségre a hangos nyögések miatt – írja a Bors.

A rendőrség kéretlen, kelletlen, de kiszállt a helyszínre, de lezárták az ügyet annyival, hogy a fesztivál résztvevői nem szegték meg a Covid-szabályokat.

Egy helyi lakos mesélte a Daily Starnak, hogy hozzá a szomszédja csengetett be éjjel azzal, hogy hagyják abba a hangos lepedőakrobatikát. Mivel azonban éppen akkor tértek haza egy esküvőről, csak értetlenül álltak, mi is történhetett. Akkor hallották meg a zajokat.

„Én csak nevettem az egészen. Szerintem hagyni kell, hogy az emberek kiengedjék a gőzt. Túl sok nehézség ért mindenkit az elmúlt időszakban, sokáig voltunk bezárva a koronavírus-járvány miatt” – érvelt a lakó.

A swingerek vizespóló versenyt rendeztek, de volt meztelen szabadulószoba és felnőtt ugrálóvár is, a fesztiválozók pedig négyszemélyes luxusjurtákban hajthatták álomra a fejüket.

Az eseményt minden évben megrendezik, a helyszín azonban változni szokott: akkor derül ki, amikor valaki megveszi a belépőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!