saját dalai is vannak

2020.07.30. 09:38

Lewis Hamilton álnéven énekelt Christina Aguilera lemezén

A Mercedes pilótája csak most árulta el, hogy két éve XNDA néven működött közre az énekesnő Liberation című lemezén, méghozzá a Pipe című számban.

Mercedes British driver Lewis Hamilton attends a press conference at the Albert Park circuit ahead of the Formula One Australian Grand Prix in Melbourne on March 12, 2020. (Photo by William WEST / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --

Forrás: AFP

Fotó: William WEST

Titokban adott ki popdalt két évvel ezelőtt Lewis Hamilton, a britek hatszoros világbajnok Forma-1-es versenyzője.

A 35 éves sztár szerdán elárulta, hogy közreműködött Christina Aguilera énekesnő Liberation című lemezén, méghozzá a Pipe című számban. A rajongóknak azonban nem fedte fel kilétét, hanem az XNDA álnéven szerepelt.

„Én vagyok XNDA, és nagy megtiszteltetés, hogy Christina Aguilera mellett használhattam a hangomat. Nem bíztam magamban, tartottam ettől az új szerepkörtől, ez talán érthető” – jelentette ki a Mercedes pilótája, aki 11 napja a Hungaroringen gyűjtötte be 86. futamgyőzelmét.

Hamilton közölte, az elmúlt tíz évben több dalt is írt, illetve felvett, és ezeket várhatóan a közeljövőben megosztja a közönséggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!