magánélet

2020.07.24. 08:21

Kim Kardashian és Kanye West házasságának vége

West végleg betette a kaput kapcsolatuknak az elmúlt napokban tett botrányos nyilatkozataival.

Kim Kardashian and Kanye West at the Theatre des Bouffes du Nord to attend Kanye Wests Sunday Service on March 01, 2020 in Paris, France. (Photo by Mehdi Taamallah/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto via AFP

Kanye Weste és felesége, Kim Kardashian már jóval ezelőtt fontolgatta a válást, hogy a rapper Twitter oldalán egy őszinteségi roham közepette kiteregette magánélete kényes részleteit -írja cikkében a People magazin alapján a Híradó.

West viselkedése mindenki számára furcsa lett, amint bejelentette, hogy indulna a 2020-as elnökválasztáson.

Felesége elismerte a hónap elején, hogy rapper férje bipoláris zavarral küzd, és hogy a család szeretné, ha orvosi segítséget kérne, ezért sem volt egyértelmű, kanye mennyire gondolja komolyan a politikai pályát.

A családi dráma akkor kapott igazi nyilvánosságot, amikor Kanye egyik kampányeseményén arról mesélt a közönségnek, hogy Kimmel közös első gyermekét, Northot, először nem akarták megtartani. Ezt követte néhány gyorsan törölt Twitter-poszt, melyben azt állította, Kimnek viszonya volt Meek Mill rapperrel, és azzal vádolta meg anyósát, hogy diliházba akarja záratni.

A bennfentesek szerint ezek a kirohanások csak a habot jelentették a tortán, a pár már egy jó ideje fontolgatta a válást, sőt, azóta az már hivatalosan is folyamatban van.

Mindeközben a wyomingi Codyban tartózkodó rapperhez megérkezett két jóbarátja, Don „Don C” Crawley és John Monopoly, valamint menedzsere, Bu Thiam, akik mind nagyon aggódnak Westért, és akik most arra próbálják rávenni a sztárt, hogy kérjen segítséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!