furcsa kezdet

2020.06.25. 09:52

Most megtudhatja, hogyan lettek Winona Ryder és Keanu Reeves barátok

Minden a Francis Ford Coppola rendezte 1992-es Drakula-film forgatásán kezdődött.

Dracula Year: 1992 USA Director: Francis Ford Coppola Winona Ryder, Keanu Reeves Restricted to editorial use. See caption for more information about restrictions. Photo: Ralph Nelson. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.

Forrás: PHOTO12/AFP

Fotó: Ralph Nelson

Rendezői utasításra Reevesnek meg kellett volna ríkatnia a kolléganőjét, de megtagadta. Minden ezzel kezdődött... – írja a hirado.hu.

A Francis Ford Coppola rendezte 1992-es Drakula főszerepére Winona Ryder ma már biztosan nem bólintana rá, nagyon megviselte ugyanis, hogy a nézők egybehangzó véleménye az alkotásról az volt, hogy ez a világ legrosszabb filmje.

Ellenben van valami, amiért nem bánta meg, hogy szerepelt a moziban, az ok pedig Keanu Reeves. Van ugyanis valami, amit Keanu nem tett meg vele a forgatáson, és innen datálódik régi barátságuk.

„A jelenetben sírnom kellett volna, és Francis azt kérte Richard E. Granttől, Anthony Hopkinstól, és Keanutól, hogy kiabáljanak velem. Keanu azonban nem volt rá hajlandó, ahogy Anthony sem. Egyébként is az ellenkezőjét érték el” – nyilatkozta Winona a The Sunday Timesnak.

A duó összesen négy filmben játszott együtt, legutóbb a Végállomás: esküvőben, mely szintén vegyes fogadtatást kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!