önéletrajzi dráma

2020.06.30. 15:06

Elképesztő alakítást nyújt Jennifer Hudson Aretha Franklinként (videó)

A film azt mutatja be, hogyan talált rá az énekesnő a saját hangjára, követi az útját apja templomi kórusától egészen a nemzetközi hírnévig.

US singer Jennifer Hudson arrives for the world premiere of "Cats" at the Alice Tully Hall in New York City, on December 16, 2019. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

Megérkezett Aretha Franklin önéletrajzi drámájának, a Respectnek az első előzetese – írja a hirado.hu.

A soul királynőjének bőrébe nem más bújt, mint a szintén fantasztikus hanggal megáldott Jennifer Hudson, akinek alakítását a 2006-ban debütáló Dreamgirls című filmben, Golden Globe-díjjal, Oscar-díjjal és BAFTA-díjjal is jutalmazták.

A moziban Jennifer mellett feltűnik még Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Marc Maron, Tituss Burgess, Saycon Sengbloh, Hailey Kilgore, Tate Donovan, Heather Headley és Skye Dakota Turner is.

A Respect eredetileg október 9-én került volna a filmszínházakba, de a koronavírus miatt limitáltan kerül bemutatásra karácsonykor.

Borítókép: Jennifer Hudson

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!