Vörös szőnyeg

2020.02.04. 09:18

Katalin hercegné estélyije meglepetést okozott a BAFTA-gálán

Vilmos herceg hitvese egy már látott kreációt akasztott ki a gardróbjából.

Vilmos cambridge-i herceg, a brit trónörökös elsőszülött fia és felesége, Katalin cambridge-i hercegnő érkezik a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségére a londoni Royal Albert Hallban 2020. február 2-án.

Forrás: MTI/AP/The Telegraph

Fotó: Jeff Gilbert

Már hagyománynak számít, hogy Vilmos herceg, aki nem mellesleg a díjátadó védnöke, és felesége, Katalin hercegné részt vesznek a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) gáláján, melyet vasárnap este rendeztek meg Londonban.

Hihetetlen figyelem övezi minden alkalommal a hercegné ruháját, amellyel idén is meglepetést okozott, ezúttal azért, mert egy már látott kreációt akasztott ki a gardróbjából írja a Harper’s Bazaar cikke alapján a hirado.hu.

Vilmos cambridge-i herceg, a brit trónörökös elsőszülött fia és felesége, Katalin cambridge-i hercegnő érkezik a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségére a londoni Royal Albert Hallban 2020. február 2-án
Fotó: Jeff Gilbert / MTI/AP/The Telegraph

A fehér, arany mintákkal díszített Alexander McQueen darabot 2012-ben láthattuk Katalinon, akkor malajziai látogatásán. A vörös szőnyeges megjelenését most Van Cleef & Arpels nyaklánccal és fülbevalókkal, egy Anya Hindmarch márkájú csillámos, arany kézitáskával, és egy pár szintén aranyló Jimmy Choo magas sarkúval tette tökéletessé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!