melyik a jobb?

2019.12.22. 20:35

Lecserélte a kezeslábast Mariah Carey (videó)

Huszonöt év után új klip készül minden idők egyik legsikeresebb karácsonyi dalához.

Singer Mariah Carey performs during the National Christmas Tree Lighting ceremony on the Ellipse adjacent to the White House in Washington, DC, December 6, 2013. The event, hosted by actress Jane Lynch, features performances by Mariah Carey, Joshua Bell, Aretha Franklin, the band Train and jazz legend Arturo Sandoval. AFP PHOTO / Saul LOEB (Photo by SAUL LOEB / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Mariah klasszikusa idén 25 éves, az alkalomból pedig új klip is készült, mely csütörtökön debütált – számolt be róla Just Jared alapján a Híradó.

Az új klipben megmaradt a piros kezeslábas, azonban már egy szexi, alakkövető verzióban énekli nekünk és kis rajongójának, hogy semmi másra nem vágyik karácsonyra, csupán ránk. Bár lehet szentimentális dolog, de az eredeti klip bája ebből a verzióból hiányzik, így aztán mi maradnánk az eredetinél!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=72&v=aAkMkVFwAoo&feature=emb_logo

Az ünnepi örökzöld három világrekordot tudhat a magáénak, mégpedig az amerikai 100-as toplistán minden idők legtöbbször első helyet elérő karácsonyi dala lett, valamint ez a legtöbbet streamingelt dal a Spotify-on női előadótól, ahogyan az amerikai Singles Top 10 Chart listáján is ez a karácsonyi sláger ült a legtöbb héten át az élen, melyért néhány hete vette át a Guinness-rekordjaiért járó trófeákat.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=216&v=yXQViqx6GMY&feature=emb_logo

Mariah-nak még ezeken felül is van mit ünnepelnie, hiszen a dala lett a Billboard Hot 100 listájának első helyezettje a héten, mely dobogó legfelső fokára még megjelenése évében, 1994-ben sem sikerült felkerülnie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!