ha karácsony, akkor...

2019.11.27. 15:00

Mariah Carey klasszikusa három világrekordot megdöntött

Idén ünnepli 25. születésnapját az örökzöld sláger.

BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - OCTOBER 11: Singer Mariah Carey arrives at Variety's Power Of Women Los Angeles 2019 held at The Beverly Wilshire Hotel (A Four Seasons Hotel) on October 11, 2019 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: Image Press Agency/NurPhoto/AFP

Fotó: Xavier Collin

Ki ne ismerné Mariah Carey All I Want for Christmas Is You című dalát? November elején ismét piacra dobták az album szülinapos kiadását, ami sorra dönti a rekordokat – írja a hirado.hu.

Az ünnepi örökzöld három világrekordot tudhat a magáénak, mégpedig

az amerikai 100-as toplistán minden idők legtöbbször első helyet elérő karácsonyi dala lett,

valamint ez a legtöbbet streamingelt dal a Spotify-on női előadótól, ahogyan az amerikai Singles Top 10 Chart listáján is ez a karácsonyi sláger ült a legtöbb héten át az élen.

A Guinness-rekordjaiért járó trófeákat Mariah a hétvégén vehette át a Las Vegas-i Colosseumban, ahol karácsonyi show-ja fut – számolt be az örömhírről a Just Jared.

S bár még december sincs, remélhetőleg mindenki megbocsátja, hogy arra buzdítjuk, hallgassa meg a dalt, még ha idén ez lesz az első és az utolsó alkalom is. Bár kikerülni nagy kihívás lesz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!