tervek

2019.07.27. 17:08

Selena Gomez az új Angelina Jolie szeretne lenni

Nagy hatással kíván lenni a világra.

US singer and actress Selena Gomez poses during a photocall for the film "The Dead Don't Die" at the 72nd edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 15, 2019. (Photo by CHRISTOPHE SIMON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Komoly női ideálokat által elért jelentőségű célokat tűzött ki maga elé Selena Gomez – írja cikkében a Hollywoodlife alapján a Híradó.

Bár még mindig csak 27 esztendős, mégis olyan csúcsokra akar törni, mint Angelina Jolie vagy Oprah Winfrey. Ha pedig pont ezt a két, világszerte ismert harcos, erős nőt nevezi meg példaképnek, akkor bizony nem tette alacsonyra a lécet.

A nemrég az UNICEF által a legifjabb jószolgálati nagykövetnek megválasztott Selena jobbá kívánja tenni a világot, ezt a megtisztelő címét pedig a folyamatos gyermekkórházi látogatásaiért kapta a világszervezettől.

Egy hozzá közel álló forrás pedig így nyilatkozott az énekesnőről: „Selena mindig is nagyon céltudatos volt, ha a tv-s vagy a popkarrierjéről volt szó. Azonban a jószolgálat, a jótékonykodás mindig erősen jelen volt eddig is az életében. Most viszont ezen a területen olyan magasságokba kíván törni, mint Angelina vagy Oprah, hogy mély nyomot hagyhasson a világban.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!