Nagyvilág

2017.10.07. 19:12

Videó: Hátborzongató titkos szobára bukkant egy munkás a házban, amiben éppen dolgozott

USA - A férfi éppen felújította az épületet, amikor a garázs padlásán rátalált a furcsa helyiségre.

USA - A férfi éppen felújította az épületet, amikor a garázs padlásán rátalált a furcsa helyiségre.

A videón - amit még a múlt hónapban vettek fel - egy férfi látszik, akit elmondása szerint azért küldtek egy Plant City-beli családi házba, hogy kitisztítsa a légkondit. Mialatt a rendszer csövein dolgozott a garázsban, valami nagyon furába botlott.

„Találtam egy részt a falon, ami egyáltalán nem hasonlított a többihez. Benyomtam, és egy titkos szoba tárult elém. A bejárathoz szőnyegezett folyosó vezetett.

A bezárt ajtó úgy tűnt, mint ha ott sem lenne”

- írta a férfi a videó jogait kezelő Viral Hognak.

A szobában szellőzők, festett faburkolat, padlószőnyeg és elektromos csatlakozók is voltak, sőt, a munkás még egy vécéként funkcionáló rögtönzött műanyagtölcsért is talált. A földön elszórtan hevert pár személyes holmi, és két rendszám is lógott a falon.

Szerencsére semmi nem utal arra, hogy itt valakit akarata ellenére tartottak fogva, mert a zárat az ajtó belső oldalán helyezték el, nem pedig kívül.

Miután a férfi megosztotta a videót, azt állította, valakitől megtudta, hogy a házban korábban egy bizonyos R.J. és anyja, Dee Dee Moore lakott. Moore-t 2012-ben életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, miután a gyanú szerint megölt egy floridai lottónyertest.

A munkás szerint ezt a falon lógó rendszámok erősítik meg. A sztoriról beszámoló Mashable nem tudta igazolni az állítást.

Forrás: Mashable


[related-post post_id="3631403"]

[related-post post_id="3622190"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!