Nagyvilág

2016.09.15. 15:02

Elpusztultak a forró autóban hagyott kutyák, amíg gazdájuk a konditeremben edzett

Az ebek több órán keresztül a kocsiban voltak, mire a férfi a járműhöz ért, kettő már meghalt. 

Az ebek több órán keresztül a kocsiban voltak, mire a férfi a járműhöz ért, kettő már meghalt. A Nagy-Britanniában élő Jonathan Theobaldnak volt három kutyája - Daisy, Mitch és Rascal - de mindegyik meghalt, miután órákra magukra hagyta őket a forró autóban mialatt ő a konditeremben edzett. A 65 éves férfi elismerte, hogy szenvedésnek tette ki a három Staffordshire bullterriert. Az állatvédők szerint két eb már halott volt, amikor a kocsihoz ért, a harmadik életét pedig igyekezett megmenteni, de nem sikerült.

- A kutyák több órát az autóban töltöttek és kétségtelen, hogy szenvedtek mielőtt elhunytak. Az elsődleges vizsgálatok kimutatták, hogy állatok hőguta következtében pusztultak el - fogalmazott Justin Stubbs, az RSPCA állatvédő szervezet munkatársa. Hozzátette, nincs elég jó ok arra, hogy valaki magára hagyja az autóban a kutyát a hőségben, még csak egy rövid vásárlás idejére sem.


Az eb közel két méter hosszú, a súlya pedig több mint egy mázsát nyom.

London - Az építkezésen talált állat teljesen felismerhetetlen volt a testét borító sártól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!