Nagyvilág

2016.07.12. 11:53

A férj nem utazhatott a nászútra, a feleség tragikomikus fotókat lőtt az utazáson

A férfi nem kapott időben vízumot, ezért nem utazhatott el nejével Görögországba. 

A férfi nem kapott időben vízumot, ezért nem utazhatott el nejével Görögországba. Ismerje meg a Lahore-ból származó Huma Mobint és Arsalaan Sever Buttot, akik mindössze hét hónapja házasodtak össze és imádnak utazni. Mobin kreatív menedzserként dolgozik, férje pedig építész és saját vállalkozást működtet.

A pár a múlt hónapban egy második nászutat tervezett, Görögországba szerettek volna eljutni, de szerencsétlenségükre Butt nem kapott időben vízumot az utazáshoz. A nő eleinte nem akart a férje nélkül menni, de mivel az utazás már ki volt fizetve, nélküle indult el a mediterrán országba. - Első éjjel az anyósom vállán sírtam, de azt mondta, hogy próbáljam meg a legtöbbet kihozni ebből az egészből - mondta a Mobin.

A feleség éppen ezért tartotta magát a tervhez és minden helyet felkeresett, ahova a férjével szeretett volna eljutni, ott pedig tragikomédiába illő fotókat készített. A nő a görög nagykövetség előtt is lőtt egy fájdalmas képet, kifejezve, hogy miattuk kell egyedül töltenie a nászutat. Később a fotók többsége odaveszett amikor Mobin véletlenül az Égei-tengerbe ejtette a mobilját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!