Nagyvilág

2015.11.02. 13:44

Péniszt rajzolt egy tanárnő a dolgozatra, mert nem volt elégedett a diák teljesítményével

A szülő felháborodott, amikor megpillantotta az összefirkált dolgozatot az interneten. 

A szülő felháborodott, amikor megpillantotta az összefirkált dolgozatot az interneten. Gyerekes dolognak tűnik, mégis egy pedagógus firkált falloszt egy dolgozatra miután azt gondolta, tanítványa nem tett meg mindent a jobb eredményért. Ugyanis a tanárnő szerint a fiú hozzáállása nem volt megfelelő az órákhoz.

A tanuló édesanyja, Sandra Green nem volt boldog, amikor az egyik közösségi oldalon szembetalálkozott a dolgozat fényképével. - Nem vagyok pedagógus, de egy tanár nem viselkedhet így - fogalmazott. A történtek után a tanárnőt meneszteni akarták a texasi iskolából, de miután beismerte, hogy hibázott, kapott egy újabb esélyt.



A tanárnő bocsánatot kért a diáktól is, viszont Ms. Green úgy döntött, hogy inkább egy másik iskolába íratja gyermekét. Az iskola hozzátette, a pedagógus és a tanuló között nem volt megfelelő a kommunikáció és megértik az iskolaváltás döntését. Ms. Green szerint viszont az eset nem kapott elég nagy hangsúlyt. Mint mondta, a történteknek sokkal nagyobb következménye lett volna ha egy férfi tanár rajzol péniszt egy diáklány dolgozatára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!