Nagyvilág

2015.11.23. 09:20

Meglepetésbulival köszöntött a Meki egy 93 éves bácsit

Az idős férfi gyermekeiként szereti a gyorsétterem dolgozóit. 

Az idős férfi gyermekeiként szereti a gyorsétterem dolgozóit. A 93 éves Harry Scott 2013 óta heti hét napból hat alkalommal biztosan betér ebédelni a workingtoni McDonald s-ba. Az idős özvegyember mindig egyedül étkezik, a gyorsétterem alkalmazottai viszont hatalmas születésnapi meglepetéssel köszöntötték születésnapján a törzsvendéget.

A nyugdíjas férfi hat évvel ezelőtt vesztette el feleségét, Marthat, gyermekünk nem született, Harry pedig rövid időn belül nagyon magányossá vált, csupán a vasárnapokat tölti a keresztlányával. Amikor Harry először ment a McDonald s-ba, közösségben érezte magát, ezért folyamatosan visszalátogatott.



- Nekem nincs saját gyermekem, de amikor ide jövök úgy érzem, mint ha a gyerekeim között lennék - fogalmazott a férfi, miért mindennapos venség az étteremben. Amikor közeledett a 93. születésnapja a személyzet valamilyen különleges ajándékkal szerette volna köszönteni az idős bácsit. A jeles napon az alkalmazottak léggömbökkel és üdvözlő üzenetetekkel díszítették fel Harry asztalát, valalamint a Happy Meal menü mellett süteménnyel és whiskeyvel kedveskedtek neki.

- Amikor rájöttem, hogy születésnapi partit szerveztek a fiatalok elérzékenyültem és a szemeim is könnyesek lettek a meghatottságtól - mondta az ünnepelt. Jack Holliday, az egyik alkalmazott úgy fogalmazott, Harry különleges és habár sok törzsvendég érkezik hozzájuk, az idős férfi kiemelkedik közülük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!