Nagyvilág

2015.11.04. 10:59

Békára harapott egy kislány a Mekiben

A gyerek rosszul lett, amikor rájött, hogy csirke helyett békát eszik. 

A gyerek rosszul lett, amikor rájött, hogy csirke helyett békát eszik. A tízéves Cordellia Buckley az iskola után édesapjával tartott hazafelé, amikor úgy döntöttek, megebédelnek a McDonald s egyik éttermében Moretonban. Csakhogy a lány ételébe a csirke mellé egy béka is került és amikor rájött, hogy a rágós csirkefalatnak tűnő hús valójában egy kétéltű. rosszul lett.

- Mindenki undorodott a történtektől. A lányom nem undorodik a békáktól, viszont más, ha az ételbe kerül. Sokkal súlyosabb következménye is lehetett volna annak, hogy evett a békából, hiszen szalmonella fertőzést is kaphatott volna. Sem ő, sem pedig én nem akarok többet a McDonald s-ban enni - fogalmazott Dave, a gyerek édesapja.



Az étterem sajtósa elmondta, az üzletben ügyelnek a higiéniai körülményekre, a zöldségeket frissen teszik az ételre, ezért valószínűtlen, hogy a béka az étel készítése közben került az ételbe, de az ügyet kivizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!