Nagyvilág

2009.01.11. 11:21

Iskolai szex! Az öltözőben estek egymásnak a tanárok!

<p>Egy katolikus intézményt szenteltek fel, meg szentségtelenítettek meg a kanos/tüzes tanítók.</p>

Két pedagógus szeretkezett a dél-londoni katolikus iskola öltözőjében. Az egyik diák látta őket az ablakon keresztül, majd otthon elmesélte az anyukájának, aki már hívta is az igazgatót.

Eamon Connolly először nem akart hinni a 13 éves gyereknek, ám némi belső vizsgálat után kiderült, igazat mondott, tényleg történt valami oda nem illő december elején.

Mindössze öt nap volt hátra a téli szünetig, kibírhatta volna már a testnevelő tanár és az ideiglenes oktató, de valamiért ez nem jött össze. Az ’elkövető’, Robert Grealish 29 éves, nőtlen és jelenleg állása is csak félig-meddig van, mert felfüggesztették.

A tanári kar véleménye szerint, ezek után nem nagyon jöhet vissza. „Ez egy katolikus iskola. Két tanárunk szeretkezett az öltözőben, miközben az épület tele volt diákokkal.

Nem épp ilyen képet akarunk festeni magunkról. Attól tartok Robertnek ennyi volt” – nyilatkozta az egyik exkolléga. Egy másik pedagógus stílszerűen az úrhoz fordult: „Csak Isten tudja, mire gondolhattak, amikor ezt cselekedték a gyerekek előtt.”

A brit lap szerette volna megkérdezni Mr. Grealisht is, de ő nem akarta elmondani a véleményét. Édesapja annyit elárult, rendben van a fia.

Forrás: 5perc.hu

 

Farkasordító hideg Szlovéniában

UFÓ törte szélturbina?

Pucér fenékkel a síliften

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!