Nagyvilág

2008.10.07. 14:13

Pucér turista a japán császár kertjében

<p>Egy spanyol turista okozott botrányt kedden Tokióban, amikor pucéran úszkált a Császári Palota egyik vizesárkában, majd két órán át kergetőzött a rendőrökkel - továbbra is meztelenül -, mire azok végre elfogták.</p>

A hajszát sok bámészkodó követte figyelemmel, többen mobiltelefonjukkal le is fényképezték a pőre látogatót A Császári Palota kertjének nagy része nem nyilvános terület, de a 40 éves spanyol oda nem hatolt be, csak a szélén meztelenkedett, de ezzel is hatalmas felháborodást keltett a japánok körében. A rendőrök elfogták és kihallgatták, de csak annyit közöltek utána, hogy a turista nem részeg.

A dolog előtt értetlenül állnak a spanyol csoport tagjai. Semmi jele nem volt ugyanis előzőleg, hogy a férfi ilyesmire készülne. A kert szélén lévő vizesároknál sétálva a csoport egyik tagja beleejtett valamit a vízbe, ezért megálltak. Néhányan elmentek segítséget kérni a kihalászásához, de a férfi eközben hirtelen pucérra vetkőzött, beleugrott a vízbe, úszkálni kezdett és semmilyen felszólításra nem volt hajlandó kijönni. Sőt, a kiérkező rendőröket kövekkel megdobálta, aztán az árokból ki-be ugrálva fogócskázott velük, míg végül elkapták.

Meztelenkedésére egyelőre nincs semmilyen magyarázat. Egy idősebb japán járókelő hölgy az esethez csak annyi kommentárt fűzött: "szerencse, hogy már rossz a szemem és nem láttam jól a szégyentelent."

Nézze meg a videót is!


· Látványos baleset
· Pici férfi a hosszú lábak között 
· Kirepült az autóból - túlélte 

Ezek is érdekelhetik