Nagyvilág

2008.10.21. 08:11

Kettős gyilkosságban bűnös a volt gyerekszínész

<p>Egy volt gyerekszínészt bűnösnek talált egy kaliforniai esküdtszék két idős ember brutális meggyilkolásában - közölte kedden az AFP francia hírügynökség.</p>

Az idős házaspárt saját jachtjuk horgonyához kötözték, és a tengerbe dobták. A holttestek nem kerültek elő. Az egykori színész büntetését még nem állapították meg.

A 29 éves Skylar Deleon akár halálbüntetést is kaphat. A férfit az idős házaspár 2004-es megölésén kívül egy 2003-as gyilkossággal is vádolják. A volt színész ügyvédei már a tárgyalás elején elismerték Deleon bűnösségét, hogy így elkerüljék a halálbüntetést. Arról nincs hír, hogy a másik esetben is bűnösnek találták-e. A férfi büntetéséről várhatóan szerdán határoznak.

Az idős házaspárt Deleon és két társa 2004 novemberében ölték meg 500 ezer dolláros hajójukért - hangzott el a bíróságon. A három férfi vásárlónak tettette magát és kihajóztak a nyílt tengerre a párral. Ott leteperték az idős párt, megbilincselték őket, a szemüket és a szájukat pedig bekötözték. Ezek után arra kényszerítették a párt, hogy írják alá a hajó tulajdonjogának átadásáról szóló dokumentumokat, végül a horgonyhoz kötözve a tengerbe eresztették őket. A két másik férfi pere később kezdődik.
· Börtön a száguldó motorosnak
· Felöntött a garatra a pilóta
· Halál a nyaraláson
· Balesetek, bűnügyek

Ezek is érdekelhetik