Nagyvilág

2008.09.15. 07:54

Torokfájásra kapott gyógyszert, pár órával később agytumorban meghalt a kisfiú

<p>Valószínűleg agydaganata volt annak a kisfiúnak, aki az orvos meglátogatása, és az általa torokfájásra felírt gyógyszer bevétele után pár órával meghalt.<BR /><BR /></p>

A kétéves Jake élete első napját töltötte a bölcsiben, hazafelé azonban rosszul lett és hányt. Édesapja azonnal orvoshoz vitte, aki torokfájására antibiotikumot írt fel neki. Jake azonban nem lett jobban, édesapja az elálmosodó gyermeket lefektette aludni, ő is a gyerekszobába költözött éjszakára, és pár órával később arra ébredt, hogy fia nem mozdul. A mentők azonnal kórházba szállították, ám életét nem sikerült megmenteni.

A boncolás eredményére még várni kell, de az orvosok szerint a kisfiúnak egy eddig fel nem fedezett agytumora lehetett.

Utólag visszatekintve több intő jelet is felfedeztek a szülők: a halála előtti hónapokban Jake-nek fájt a nyaka is, fejét oldalra billentve tartotta, és az egyensúlyát is többször elvesztette. Ezekkel a tünetekkel több orvos is látta, ám a kivizsgálás nem volt elég alapos ahhoz, hogy kiderüljön, mi baja.

Az ügyben vizsgálatot indítottak.

- 5 perc -
· Nagyvilági híreink
· Rémálom a nyaraláson 
· Kézzel keresték a túlélőket A nap képei 2008.09.07.
· Macskamentés - lélegeztetéssel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!