Nagyvilág

2008.09.23. 07:08

Telefontolvajlással vádolták - megkínozták

<p>Tizenhárom órán keresztül kínozta a két nő a tizenkilencéves lányt.</p>

A farnworthi (Anglia) Katie McNamarat (19) volt barátnői: Francesca Raby (18) és Kelly Louise Garrity (26) tavaly novemberben egy drogokkal és alkohollal fűszerezett szombat éjszakán Francesca lakására hurcolták és 13 órán keresztül a lehető legkegyetlenebb eszközökkel kínozták, mert azt hitték, ő lopta el Raby kisasszony telefonját.

A borzalmas 13 óra alatt a felismerhetetlenségig összeverték és rugdosták, hajánál fogva saját vére felnyalására kényszerítették, hátán cigaretta csikkeket nyomtak el majd haját megnyírták, a földre fektették, fejét megtaposták és végül egy szekrénybe zárták.
Az eset mostani tárgyalásán Jonathan Geake bíró emberkínzás vádjában mindkét támadót bűnösnek találta, Kelly Louise Garrityt 4 év, míg tettes társát, Francesca Raby-t 40 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte.

Katie borzalmas sérülések nyomait sikerült ugyan eltűntetni, de hallását 70%-ban elveszítette és a pszichés trauma kezelése akár évekig is eltarthat.
- 5 perc -
· Nagyvilági híreink 
· Kritikus Travis Barker állapota
· 53 ezer gyerek betegedett meg A nap képei 2008.09.21.
· Megfojtotta lányát - szégyellte Megfojtotta lányát 2008.09.08.
·3 éves skót hős

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!