Nagyvilág

2008.09.05. 17:39

A gyanú szerint kilenc évig tartottak bezárva egy beteg nőt Svédországban

<p>Őrizetbe vettek egy férfit Svédországban, miután kiderült, hogy kilenc éven át tartott akarata ellenére fogva egy súlyosan beteg nőt - adta hírül az AFP pénteken. A férfi tagadja, hogy bármi rosszat tett volna.</p>

A svéd rendőrség egyelőre csak annyit árult el az ügyről, hogy a férfi 1999-ben egy 15 négyzetméteres faházba zárta be a nőt, aki sclerosis multiplexben szenved. Ez a központi idegrendszer gyulladásos megbetegedése, amely főként a végtagok bénulásával jár.

Johan Frisk, a jönköpingi rendőrség szóvivője elmondta: a hatóságok azzal is vádolják a meg nem nevezett "55 és 60 év közötti" gyanúsítottat, hogy félrekezelte a nőt, akit kórházba szállítottak, és a "körülményekhez képest jól van".

A TT hírügynökség meg nem erősített információi szerint a nő mindössze 35-40 kilogramm volt, amikor rátaláltak, az Aftonbladet című napilap pedig azt írta, hogy a pár jó ideje a külvilágtól elzárva élt.

Uno Kalrsson, a férfi ügyvédje a svéd rádiónak elmondta: ügyfele tagadja, hogy bármi rosszat tett volna.
· Vonattal gyalultatta le autója hátulját
· Unokáját is megerőszakolhatta a rém
· 200 orgazmus naponta
· Lelőtték a 100 éves nagyikát
· Börtönben az amstetteni vérfertőző
· Lány a pincében  Vérfertőzés Ausztriában 008.04.28. Pincében tartotta fogva lányát 2008.04.27.
· Nagyvilági hírek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!