Nagyvilág

2008.04.28. 06:33

Sáska volt a barackkompótban

<p>Egy máramarosi férfi a Magyarországról hozott barack befőttben egy óriási sáskát talált, amelyet csak azután vett észre, hogy megette a befőtt felét. Azonnal a Fogyasztóvédelmi Hivatalhoz fordult.</p>

A férfi, aki egy befőttben óriási sáskát talált, a kompótot Máramarossziget egyik központi boltjában vásárolta.

„Április 23-án koraeste tértem be a máramarosszigeti polgármesteri hivatal melletti boltba, és vásároltam egy barack kompótot. Felnyitottam, és elkezdtem enni, de furcsának tűnt az íze. Megnéztem az cimkén, hogy meddig érvényes a szavatossági ideje, de azzal minden rendben volt (a termék szavatossága 2008. augusztus 19-én járt volna le).

Amikor egy újabb falatért nyúltam az üvegbe, kiemeltem a sáskát. Óriási volt. Csoda, hogy nem lettem rosszul. Nem kellene mindenféle külföldi árut importálnunk.” – nyilatkozta Petru Culic, a károsult.

A Fogyasztóvédelmi Hivatal a teljes szállítmány barack kompótot kivonta időlegesen a forgalomból, ameddig a vizsgálatok zajlanak.


  • Mi történt a nagyvilágban? Képriport  A nap képei 2008.04.27.
  • Lány a pincében
  • Húsvéti szendvicsrekord
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!