Nagyvilág

2008.03.20. 16:07

Diákjától kapott verést a tanárnő Romániában

<p>Prahova megye, Románia - Kiderítette a Prahova megyei Tanfelügyelőség, hogy pontosan ki az a diák, aki egy interneten közzétett felvételen látható, amint elveri tanárnőjét.<BR /></p>

Marian Clinci a comarnic-i Simion Stolnicul Szakközépiskola nyolcadikos diákja, aki azért folyamodott tettlegességhez latintanárnőjével, Liliana Vasilescuval szemben, mert az megtagadta, hogy igazolja hiányzásait, amelyekre egyébként nem tudott magyarázattal szolgálni.

A történteket passzívan szemlélték az osztálytársak, néhányan közülük lefilmezték a történteket. Egyvalaki közzé is tette a "produkciót", így derült fény mindenre.

Miután megállapították a tettes kilétét, az illetékesek öt napra kicsapták az iskolából az egyébként jótanulónak számító fiút, akinek a magaviseleti jegyét is levonták 3-asra.

Szintén öt napos kényszerszabadsággal, valamint 4-es magasviselettel bűnhődnek azok a lányok, akik lefilmezték a történteket. Az áldozat sem úszta meg következmények nélkül: áthelyezték egy másik iskolába, mert nem jelentette, hogy testi sértést szenvedett.

  • Lefilmezte tanárát-megbüntették
  • Nyilvános szex a parkban
  • Még a tanárt is megrugdossák
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!