Multimédia

2013.01.24. 09:28

Hogyan fotózzuk titokban az ételt kedvenc éttermünkben?

New Yorkban már sok étterem bevezette, hogy tilos az ételeit fotózni. Ez egy teljesen eszement döntés, hiszen a vendég így ingyen reklámot biztosított nekik.

New Yorkban már sok étterem bevezette, hogy tilos az ételeit fotózni. Ez egy teljesen eszement döntés, hiszen a vendég így ingyen reklámot biztosított nekik.Lehet, hogy nem voltak elégedettek a fotók minőségével. Az Instagram őrület egyik mellékága volt az ételek megszállottságig fajuló fotózása. Mindegy, hogy 1000 dolláros prémium vacsora vagy májkrémes zsömle került-e a felhasználó elé, ő csak fotózott, lájkolt és osztott. Még egy csavar volt, ha a költeményt ő maga főzte. Ha nem kapott legalább 100 lájkot, akkor biztos a kukába dobta és valami mást kezdett főzni.

Ha nem tudunk leszokni erről a rossz szokásról, akkor íme néhány tanács, hogyan lesifotózzuk az ételünket egy elegáns étteremben, mert talán egyszer a magyar éttermek is bevezetik a tiltást.

  • Nem szabad vakuzni
  • Vegyünk le a fényességből (brightness)
  • Ki kell kapcsolni a kioldó hangját
  • Csak a jól sikerült képeket szabad megosztani
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!