Multimédia

2013.01.21. 08:20

100.000 lájk és meztelenül fognak dolgozni

Elindult az első magyar kartonos lájkgyűjtő akció is. Első nekifutásra nem merték magasra rakni a lécet. Mindössze 100.000 lájkért meztelenül dolgoznának a csajok.

Elindult az első magyar kartonos lájkgyűjtő akció is. Első nekifutásra nem merték magasra rakni a lécet. Mindössze 100.000 lájkért meztelenül dolgoznának a csajok. A kartonon szereplő üzenet szerint a csinos hölgy és egy bizonyos Zsófi nevezetű kollégája meztelenül dolgozna, ha kapnak 100.000 lájkot. 14 órája került fel a kép és kicsit több, mint 37.000-nél tartanak. Nem rossz. Reméljük ők nem vernek át bennünket, úgy mint a lány, aki 1 millió lájkért lefeküdt volna a legjobb barátjával, aztán semmi sem lett belőle.

Mi szurkolunk nekik, reméljük valóra válik a vendégek nagy álma. Arról azonban az apróbetűs rész sem szól, mégis mennyi ideig dolgoznak meztelenül és mikor (lehet, hogy reggel 10-kor, amikor senki sem megy oda...?). Ha Ön is támogatja a lájkolós meztelenkedőket, akkor kattintson IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!