Multimédia

2008.10.05. 18:50

Kabát, ami feltölti a mobilodat

<p>Egy alternatív energiapanel segítségével gyakorlatilag bármilyen energiafüggő tevékenységet elvégezhetünk, akár séta közben is. Más kérdés, hogy egy mobiltelefonnál nagyobb eszköz aligha fér bele a kabátzsebünkbe.</p>

Egy argentin divattervező úgy döntött: kollekcióiban követni szeretné a gyorsuló világ folyton változó kihívásait. Legújabb kabátjának hátán egy napelemtábla éktelenkedik, ami folyamatosan és környezetkímélő módon termeli az energiát viselője számára, feltéve, hogy nem egy izlandi lakosról beszélünk.Az energiatermeléshez ugyanis a napelem mellett némi napra is szükség van.

A hordozható energiaforrásból egy kábel a zsebünkbe vezeti az áramot, így akár sétálás közben is nyugodtan tölthetjük lemerült mobiltelefonunkat, i-podunkat vagy laptopunkat.

A találmány a zenehallgatást is forradalmasítja, mert a kabátok és nadrágok szárába egy hangerőszabályzót is beültetett a designer.

  • A légiutasok nem akarnak mobilozni a gépen
  • Megfigyelték a Skype használóit
  • Tavaszig áll a nagy hadrongyorsító
  •  

    Forrás: zoom.hu

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!