Magyarország

2018.06.05. 08:47

Gyógyszerekkel megmérgezte férjét egy nő Szabadbattyánban

Budapest - Őrizetbe vettek a nyomozók egy 51 éves nőt, aki úgy ölte meg a férjét, hogy áprilistól rendszeresen gyógyszerekkel mérgezte őt közös szabadbattyáni otthonukban - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a <a href="http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/emberoles-szabadbattyanban" target="_blank">police.hu</a> oldalon hétfőn.

Budapest - Őrizetbe vettek a nyomozók egy 51 éves nőt, aki úgy ölte meg a férjét, hogy áprilistól rendszeresen gyógyszerekkel mérgezte őt közös szabadbattyáni otthonukban - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn.

Azt írták, hogy a férfi pénteken halt meg. Egy nappal később gyanúsítottként hallgatták ki az asszonyt, aki beismerő vallomást tett.

A rendőrök emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, és kezdeményezték a nő előzetes letartóztatását - olvasható a közleményben.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!